Hello, itt tudod igénybe venni az Altalap online konzultációs szolgáltatását.
Garantáljuk az anonimitást, előítéletmentességet, értéksemlegességet, ítélkezésmentes szemléletet és a tényalapú információk átadását Tovább az online konzultációra

Vidéki Esküvő Facebook Esemény Borító Kép (4)

5 millió forint adományt kaptunk

A MAGYARORSZÁGI MAC COSMESTICS 5 MILLIÓ FORINTOT ADOMÁNYOZ
AZ ALTERNATÍVA ALAPÍTVÁNYNAK


A M·A·C VIVA GLAM rúzsok és szájfények bevételének száz százaléka az AIDS ellen küzdő szervezetekhez kerül a világ több mint 57 országában. Az elmúlt 26 év alatt a cég több mint 500 millió dollárral segítette ezeket a szervezeteket. A magyarországi M·A·C már a korábbi években csatlakozott az adományozók közé, 2017-ben 5 500 000 Ft, 2018-ban 4 210 000 Ft, 2020-ban pedig idén másodszorra 5 000 000 Ft értékű adománnyal támogatja az Alternatíva Alapítványt.

A M·A·C Cosmetics-ről
Az Estée Lauder vállalatcsoporthoz tartozó M·A·C (Make-up Art Cosmetics), egy vezető, professzionális sminktermékeket forgalmazó cég, amelyet 1984-ben alapítottak Kanadában. A márka népszerűsége a szájhagyomány útján terjedt a szakmabeliek – sminkesek, modellek, fotósok, újságírók – körében és világszerte már 79 országban megvásárolhatók a termékeik.

Magyarországi üzletek: MAC Váci utca, MAC Aréna, MAC WestEnd, MAC Mammut, MAC Douglas MOM, MAC Douglas Árkád, MAC Douglas Allée, MAC Douglas Debrecen, MAC Douglas Szeged
http://www.maccosmetics.hu
http://www.instagram.com/maccosmeticshungary

A M·A·C VIVA GLAM kampány
A M·A·C VIVA GLAM kampány 1994-ben, az AIDS járvány tetőzésének időszakában jött létre abból a célból, hogy egy társadalmi válasz szülessen, és pozitív változást hozzon a HIV/AIDS által értintettek életébe. A VIVA GLAM rúzsok eladásából származó bevétel 100%-a azon szervezetek részére kerül eljuttatásra, akik ezt a missziót támogatják.
A VIVA GLAM program misszióját 2019-ben a HIV/AIDS megelőzés és kezelés mellett a nők, lányok és az LGBTQ közösség tagjainak egészséges jövőjét, valamint nemi egyenlőséget támogató programokra is kiterjesztették.
2020-ban pedig tovább bővültek a kampány céljai, ugyanis az adományok a COVID-19 vírus által sújtott közösségek támogatására is fordíthatók.
További információért látogasd meg a www.macaidsfund.org honlapot.

Az Alternatíva Alapítvány _ Altalap
A 2000-es évek eleje óta jelentős változásokat figyelhetünk meg a HIV-fertőzés kezelése, ellátása és megelőzése területén. Több mérföldkőnek számító kutatás is bizonyította, hogy a korán és azonnal kezelésbe kerülő HIV-fertőzött jelentősen tovább és jobb egészségben él, mint azok, akik később kezdik el a kezelést. Bizonyított az is, hogy a hatásos gyógyszeres kezelés mellett a HIV-vel élő személy nem fertőz tovább. A korai kezelésbe kerüléshez a rendszeres és könnyen hozzáférhető HIV-tesztelés biztosítása elengedhetetlen feltétel.

A MAC AIDS FUND támogatásai segítséget jelentenek a kedvezményezett Alternatíva Alapítványnak abban, hogy rendszeres és könnyen hozzáférhető HIV gyorstesztes szűrést és a személyes kockázatokra épülő tanácsadást biztosíthasson mindenkinek, aki szexuálisan aktív életet él.
Segítséget jelent a támogatás abban is, hogy folytatódhasson Magyarország első, többségében sorstársak – pl. HIV-vel élők, MSM-ek – által működtetett tesztelési programja, az Altalap CHECKPOINT Budapest. A program a különösen sérülékeny, magas kockázatú személyek elérését és bevonását is lehetővé teszi, de célcsoportunk mindenki, aki aktív szexuális életet él.
A program célja a szexuális egészséggel, addikciókkal kapcsolatos tudatosság növelése és az előítéletek enyhítése ismeretterjesztéssel.
A szexuális élettel és a droghasználattal összefüggő kockázatok csökkentése. Az ehhez szükséges ártalomcsökkentő eszközök és információk biztosítása, ezen belül kiemelten fontos anonim és ingyenes gyorstesztelésekkel, személyre szabott tanácsadással segíteni az aktív életet élőket.
A pamndémia idején próbáljuk minél nagyobb idősávban elérhetővé tenni online tanácsadói tevékenységeinket. Kérdéseiddel keress minket telefonon, mélben, cseten, WhatsAPP-on.
Az Altalap víziója egy olyan világ, amelyben senki sem fertőződik meg többé HIV vírussal.

További információk az Altalapról:
Kováts Virág – Altalap – telefon: +36 30 421 5898, e-mail: virag@altalap.hu
www.altalap.hu l instagram.com/altalap l fb.com/altalap l http://alternativaalapitvany.tumblr.com