Hello, itt tudod igénybe venni az Altalap online konzultációs szolgáltatását.
Garantáljuk az anonimitást, előítéletmentességet, értéksemlegességet, ítélkezésmentes szemléletet és a tényalapú információk átadását Tovább az online konzultációra

Altalap_condoms

Rólunk

Küldetésünk

Nem célunk megváltani a világot. De hiszünk az emberben, az emberi szabadságban és abban, hogy minden embernek egyenlő joga és méltósága van. Hiszünk az emberi jogok egyetemességében. Hiszünk a sokszínűségben, a szociális, egészségügyi és lelki biztonsághoz való jogok egyenlőségében.

Hiszünk abban, hogy minden emberi élet ugyanannyit ér és egyformán méltó a segítségre.

Hiszünk az objektív információ nékülözhetetlenségében, a szexedukáció fontosságában, a szex és a droghasználat biztonságossá tételében, és abban, hogy minden embernek egyformán joga van dönteni az életviteléről, testéről, kockázatos viselkedéseiről és egészségéről. Minden embernek ugyanakkora esélyt kell biztosítani arra, hogy megismerhesse HIV státuszát, és tényszerű, személyre szabott szexedukációs tanácsadásban részesüljön.

Hiszünk szaktudásunkban, pragmatizmusunkban, elhivatottságunkban, önmagunkban.
Hiszünk abban, hogy a HIV vírus terjedése megállítható, a HIV járvány kitörése megelőzhető.

A fentiekhez egyrészt ártalomcsökkentő szolgáltatásainkkal és ártalomcsökkentő eszközök biztosításával járulunk hozzá. Másrészt anonim, önkéntes beleegyezésen alapuló, diszkrét, előítéletmentes, gyors, megbízható HIV tesztelést és tanácsadást végzünk az utcán, bérelt buszban, szórakozóhelyeken, lakásban, irodában, munkahelyen, padon. Mindenhol, ahol lehetőség és igény van rá.

Az egészséges, kiegyensúlyozott élet elérésében nélkülözhetetlen a szexedukáció. Ezért fontosnak tartjuk, hogy a szexet ne csak gyakoroljuk, hanem beszéljünk is róla.
Merjünk kérdezni, merjünk bizonytalanok lenni, tudjunk válaszolni.

Programjainkban hangsúlyosan jelenik meg  a különösen sérülékeny csoportok _ MSM-ek (men who have sex with men), intravénás szerhasználók, szexmunkások, fogyatékkal élők _ tagjainak segítése és érdekeik képviselete.

Tesszük mindezt egyrészt azért, mert tudjuk, hogy a fenti csoportok segítésével közvetve a társadalom egészére borítunk védőhálót.

Másrészt azért, hogy minél több ember biztonságban, egészségben és boldogságban élhessen.

Harmadrészt pedig azért, mert hisszük, hogy szolgáltatásainkkal közvetve a gyermekeink egészséges és boldog jövőjének alapjait fektetjük le.

Szervezetünk víziója egy olyan világ, amelyben senki sem fertőződik meg többé HIV vírussal.

 

Alapértékeink

Ártalomcsökkentés
Egyenlőség
Függetlenség
Méltóság
Nyitottság
Partnerség
Pragmatizmus
Szakmaiság

 

Tagságok

Adománygyűjtő szervezetek Önszabályzó Tesülete

AIDS Action Europe (Berlin)

MADASZSZ 

 

Szia MACI!

 

Munkatársak

Bereczky Tamás

Bereczky Tamás (49) jelenleg az European AIDS Treatment Group (www.eatg.org), az Európában élő HIV-fertőzöttek egyik legnagyobb hálózatának kommunikációs vezetőjeként dolgozom.
Eredeti végzettségem szerint nyelvész (ELTE Budapest) és pszichológus (Open University), illetve pszichodráma-csoportvezető vagyok. Emellett a UNAIDS és az ECDC (Európai Járványügyi Központ) tanácsadójaként dolgozom, legfontosabb kutatási témáim a HIV, a hepatitisz C, meleg férfiak és más férfiak, akik férfiakkal létesítenek szexuális kapcsolatot, ártalomcsökkentés és droghasználat, egészségpolitika és aktivizmus.
Ártalomcsökkentő munkám elsődleges célja, hogy Magyarországon minél kevesebben fertőződjenek meg HIV-vel és hepatitisz C-vel.
2003 óta élek HIV-vel, egy felnőtt lánygyermek édesapja vagyok és Budapesten lakom az élettársammal és egy neveletlen macskával.
Tanulmányaim és munkám egy része itt elolvasható:
https://tatk.academia.edu/TamasBereczky

 

Csuvik Gábor

Bölcsészmérnök, mérsékelten kiégett ex-szocmunkás extraordinaire. Programozó. Családterapeuta-jelölt. Kíváncsi vagyok, lelkes, nyitott a világra. Szeretem az emberi sokszínűséget, újat tanulni, észrevenni olyan hétköznapi apróságokat, amik felett korábban átsiklottam.  Dadogok, néha csak alig, néha jobban. Szeretek énekelni csak úgy bele a világba.
Bár az ellátórendszer legtöbb ága-bogában megfordultam, a legfontosabb állomás a Megálló Csoport Alapítvány volt, ahol terápiás munkatársként dolgoztam fiatal szenvedélybetegekkel. Jelenleg főállású programozó vagyok. Valamikori szakmámhoz persze továbbra is sok szálon kötődöm. Az Altalapnál HIV/HCV tanácsadás, vagy szűrés kapcsán találkozhatsz velem leginkább.

 

Dadányi Dávid

Dadányi Dávid vagyok, szociális munkás hallgató, az Altalapnál önkéntesként dolgozom. Hiszem, hogy a mostanában különösen üldöztetett szerhasználókat és szexmunkásokat is megilleti az egyenlő bánásmód elve, a jobb/más élethez való jog és lehetőség a kitörésre, ezért a szociális háló egyik legelső elemeként funkcionáló, azonban méltatlanul háttérbe szorított ártalomcsökkentő tevékenységünket kiemelten fontosnak tartom.
2012 _ Wesley János Felkészképző főiskolára szociális munkás szakon
2016 _ Alternatíva Alapítvány önkénteseként végzek, utcai, asszertív szociális munkát

 

Dagdelen Demet

Dagdelen Demet vagyok, kurd-török adatbányász, aki 16 éve él Magyarországon. Jelenleg az Automattic nevű amerikai tech cégnek dolgozom, ahol WordPress.com adatokat elemzek.
Az AltAlapot a józsefvárosi Kék Pont bezárása után kerestem fel, mert részt akartam venni a drogfüggőkön való segítési effortokban. Az ártalomcsökkentés már évek óta érdekelt, ezért jelentkeztem önkéntesnek.

 

Galló Ramóna

Galló Ramóna vagyok, szociális munkás. Mióta az eszemet tudom, érdeklődéssel töltenek el az emberek életét alakító sorsfordító mozzanatok, és a társadalom által megkonstruált helyzetek mibenléte. Egyetemi tanulmányaim megkezdése óta a lehetőségekhez mérten próbáltam a szociális ellátórendszer legtöbb területébe és intézményfajtájába betekinteni. A szívem azonban mindig is a szenvedélybeteg ellátás irányába húzott, s csakhamar belecsöppentem az ártalomcsökkentés sűrűjébe. Az ártalomcsökkentő szolgáltatásokban a legnagyobb örömet az adja számomra, hogy napi szinten állok kapcsolatban a kliensekkel; és mint az ellátórendszer társadalmi folyamatokra legérzékenyebb és legtámadottabb eleme, mindig nyújt izgalmakat és lehetőséget a kritikai fellépésre. 2015 márciusa óta tevékenykedek az Altalapnál, ahol  HIV/Szifilisz és HCV szűrésben, utcai megkereső munkában veszek részt, valamint az önkéntesek koordinálását végzem.
2010 – 2015: Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Kar, szociális munka BA. 2013 december – 2014. augusztus: szakmai gyakorlatot, majd önkéntes munkát végeztem a Kék Pont Drogkonzultációs Központ És Drogambulancia Alapítványnál.
2013 
szeptember – 2016. május: a Dürerty Party Service szolgáltatás helyszíni koordinátora a Tiszta Jövőért Közhasznú Alapítványnál.
2013. 
szeptember: Országos Epidemiológiai Központ HIV/AIDS Counselling tanfolyamának sikeres abszolválása
2013. 
március _ Alternatíva Alapítvány munkatársa, majd önkéntes koordinátor.
2013. 
június _ Art Éra Alapítvány, szenvedélybetegek  közösségi és alacsonyküszöbű szolgáltatásának koordinátora.

 

Gyékiss Roland

Gyékiss Roland szociális munkás vagyok.
Számomra a szakmai kihívás az Alternatíva Alapítványon keresztül olyan emberekkel, csoportokkal találkozni és velük dolgozni, akiknek sérülékenysége és annak kezelése folyamatos visszajelzés arról, hogy társadalmunknak mit jelent a gyakorlatban a szabadság, az emberi jogok, az esélyegyenlőség. Az ártalomcsökkentés számomra azt jelenti, hogy tényleg „senkit nem hagyunk az út szélén”, hogy azok is hallathatják a hangukat, akiket többnyire elhallgatattnak.
1996-1998 Magyar Vöröskereszt Menekültszolgálata, szociális munkás
1998-2004 Menedèk Migránsokat Segìtő Egyesület, szociális munkás, munkatárs
2002-2003BM Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, Szakreferens és programmonitorozó
2005-2014 Kèk Pont Drogkonzultáciòs Központ és Drogambulancia Alapìtvány programkoordinátor, szociális munkás
2014-2015, 2017- Altalap, szakmai vezető
2007- Tilos Rádió önkéntes műsorkészítő

 

Jenei Szilveszter

Azért csatlakoztam önkéntesként az ALTALAP-hoz, hogy tudásommal munkájukat segíthessem.
2014 AdBoom Communication Kft beton, fa ill. porcelán promóciós termékek
2014 Children Art Basel: Környezettudatos művészeti alkotóműhely
2016-2017 V.P.I Betonmanufaktúra: termékfejlesztés
2015-2016 Auróra: Design munkacsoport koordinátor, önkéntes
2016-  Alternatíva Alapítvány önkéntes designmunkatárs
2017 Queeruption fesztivál: arculat tervezés

 

Kovács Norbert János

Személyesen érint a függőség témája. A közeli családtagjaim közt is volt sajnos olyan, aki súlyosan függött valamilyen, a társadalom által elfogadott vagy  elítélt tudatmódosító szertől. Elég korán ráébredtem arra, hogy ez az a téma, amivel nagyon fontos lenne foglalkozni és lépéseket tenni a megoldás érdekében. Az ártalomcsökkentésről azt gondolom, hogy hasznos és fontos segítség tud lenni a kezdő lépéseknél, a felismerésnél, illetve abban is segít, hogy a függőségből maradandó károk, hatások nélkül tudjon kilépni az ember.
2008-2013 Képző és Iparművészeti Szakiskola és Kollégium
2013-2014 Pécsi Tudományegyetem _ Művészeti Kar _ Kerámiatervezés BA
2012-2013 PONT Klub _ enteriőrtervező
2013-2014 AdBoom Communication Kft termék kivitelező
2015 – 2016 Auróra Közösségi tér _ enteriőrtervező
2016. 
VPI Betonmanufaktóra _ termék kivitelező
2016- Alternatíva Alapítvány önkéntes designmunkatárs
2017-  Planbureau Kft. termék kivitelező

 

Kováts Virág

Kezdetben voltam mozis és pultos. Később szociális munkásként és deviancia szociológusként végeztem. 2000. óta dolgozom a civil szférában, ahol  különösen sérülékeny csoportok tagjainak segítek. Hiszek a civil kurázsiban, a pragmatizmusban, az együttműködésben, a partnerségben, az értéksemlegességben,  az emberi jogokban, a felelősségvállalásban, az innovációban, a kölcsönös tiszteletben.
Nem hiszek az igazságtalanságban, az egyenlőtlenségben, a hallgatásban, a  fejelfordításban, a tétlenségben, a meghunyászkodásban, a birkaságban, a háborúban, a hatalommal rendelkezők lekezelő felsőbbrendűségében.
Az ártalomcsökkentés magába foglalja azokat  a elveket, melyekben hiszek. Tehát hiszek az ártalomcsökkentésben is.
1997 _ 2001 W.J.L.F_Kihelyezett Tündérhegyi Tagozat_szociális asszisztens, szociális munkás
2003 _ 2008. ELTE deviancia szociológus
2013. Magyar STD Társaság_HIV/AIDS counseling
2015.11 _ ActionCOACH Jószolgálati Coaching- Business coaching
2001 _  2014. Kék Pont Alapítvány,
„Dzsumbuj program koordinátor, (2004-2011)
Szenvedélybetegek IX. kerületi közösségi ellátásának koordinátora (2006-2011)
Csere Csak Csajoknak_programkoordinátor (2010-2014)
Szenvedélybetegek VIII. kerületi közösségi ellátásának koordinátora (2012-2014)
2013.08.hó és 2014.04 _ 07 hó Stadt Zürich Frauenberatung Flora Dora tanulmányút
2014. _ Altalap szakmai majd stratégiai vezető, ill 2016-tól kuratóriumi elnök

 

Lantos Bertalan

Lantos Bertalan, szociális munkás vagyok. Hat évet dolgoztam  anno a Józsefvárosi tűcsere programban. 2015 december óta  tevékenykedem az Altalapnál. Az utcai munkában érzem magam leginkább hasznosnak. Közel 18 évet töltöttem eddig a szociális szakmában, főállásban, többszörösen stigmatizált hátrányos helyzetű fiatalokkal és felnőttekkel foglalkozom. Számomra az ártalomcsökkentés egy nagyon fontos dolog, egy olyan kapcsolat illetve lehetőség, amiben az egyén súlyosabb egészségügyi következményeket kerülhet el az ártalomcsökkentő eszközök  használata által.
1993 -1996:  NEVI – Nemzeti Egészségvédelmi Intézet – utcai szociális munkás
1999 – 2001: Dugonics Utcai Általános Iskola és Dolgozók Önálló gimnáziuma – érettségi
2008 – 2012:   Wesley János Lelkészképző Főiskola – szociális munkás
2012.02. 23. – 2012. 10. 15: Soteria Alapítvány Matéria klubház, közösségi gondozó (pszichiátriaibetegek)
2013.
09. 01. – 2013.10.01 Tiszta Jövőért  Alapítvány – alapítványi segítő /Mentor
2013.01.05- 2013.04.01. Fűtött utca, szociális munkás
2013.07.01- 2015 07.04 LÉLEK- Program, szociális munkás
2015.08.01-  Burattino, nevelő
2015.11.02- Alternatíva Alapítvány, szociális munkás

 

Lőcsei Éva

Önkéntes vagyok az Altalapnál. Hosszabb ideje szerhasználó fiatalokkal is foglalkozom. Nagyon fontos és tudatos feladatnak tartom az ártalomcsökkentést társadalmi szempontból is. De amitől nekem fontos, azok a rövid, de személyes beszélgetések, amiben részem lehet. És azt hiszem, már ezzel is segítünk egy picit.
2005 _ 2009 ELTE Társadalomtudományi Kar Általános Szociális Munkás Képző Szak, Gyermekvédelem szakirány
2009 – 2016  Zöld Kakas Líceum Mentálhigiénés Szakgimnázium, Gimnázium és Általános Iskola Mentor – diákok személyes segítése,  „Resztoratív” koordinátor – konfliktuskezelés (külső helyszínen is), stábok szervezése, Iskolatitkár – adminisztratív feladatok,  Ifjúsági Tanácsadó Szolgálat – tanácsadó Programszervezés

 

Molnár Eszter

Főiskolai közgazdász végzettséggel vezetői asszisztensként dolgozom, a diploma megszerzése után 3 évig éltem Olaszországban. Szenvedélyem a kortárs tánc, jelenleg már csak a próbaterem falai között mozgok.
Az egyik legfontosabb érték számomra az érzelmi intelligencia, segítői identitásom alakulásában a szüleim hivatásából eredő érdeklődés mellett személyes életutam is szerepet játszott.
2003 – 2007  BGF Külkereskedelmi Főiskolai Kar, gazdaságdiplomácia és nemzetközi menedzsment szak, BSc közgazdász diploma
2008 – 2010  Animációs filmstúdió, Milánó (IT), producer asszisztens, irodavezető
2010 – 2013  Bank, Budapest, vezetői asszisztens
2013 – 2016  IKT K+F, Budapest, vezetői asszisztens
2015 – 2016  Önismeret az elektronikus zenei klubkultúrában, Budapest, önkéntes projekt koordinátor
2016 – Bank, Budapest, vezetői asszisztens
2016 – Altalap, Budapest, önkéntes asszisztens

 

Pelbát Gergely

Az ártalomcsökkentés nem csak egy szakszó, a mindennapi életem része. Mindenki tudja, előfordul, hogy úgy viselkedik, hogy az magának és/vagy szeretteinek de akár idegeneknek is fájdalmat  okoz vagy feldühíti, kellemetlen helyzetbe hozza őket. Nem mindig állunk készen arra, vagy nem tudjuk, hogyan álljunk neki, hogy ezen változtassunk, de addig is fontos, hogy a lehető legkisebb rosszat okozzuk magunknak és másoknak.  Ez nincs másképp azoknál sem, akik valamilyen szenvedélyből szeretnének felépülni. Mióta csak ártalomcsökkentéssel foglalkozom, nem csak azon dolgozom, hogy valamit ne tegyek meg, hanem azon is, hogy úgy éljem életem, ahogy az számomra és környezetemnek a legjobb legyen, aktív állampolgárként. Ehhez rengeteget kaptam klienseinktől.  Azon dolgozom (egyéni konzultáció, HIV/HCV szűrés és tanácsadás), hogy mindenki a számára legteljesebb életet élhesse, mely olykor a legapróbb lépés megtételét jelenti.
2013 _  Kék pont Alapítvány: 8. kerületi, tűcsere programban kezdtem önkéntesként, később HIV és hepatitis szűréssel és tanácsadással, valamint egyéni konzultációval kezdtem foglalkozni. 2015-ben, A Bibi a Bio program koordinátora voltam.
2014 _  ELTE PPK Pszichológia mester szakos hallgatója vagyok, szakdolgozatomat a felépülés központú modellről írom.
2014 _ Személyközpontú, módszerspecifikus, tanácsadó képzésen veszek részt.
2015 _ 2016 Erasmus + szakmai gyakorlaton vettem rész Rómában, ahol szexmunkásoknak és szerhasználoknak segítettünk.
2016 _ Alternatíva Alapítvány munkatársa vagyok, ahol utcai szociális munkával és HIV/HCV szűréssel és tanácsadással foglalkozom.

 

Szombath Katalin

Szombath Katalin vagyok, jelenleg az ELTE-re járok szociális munka szakra.
Az Altalapról régebben is hallottam már, de önkénteskedni csak 2016 novemberében kezdtem el.  Az ártalomcsökkentést fontosnak tartom, mivel segít az aktuális szerhasználók, szexmunkások és környezetük jelen. valamint jövőbeli helyzetén is.
2016 _ ELTE Társadalomtudományi Kar szociális munka BA
2016 _ Altalap önkéntes

 

Ternyik Bálint

2015. nyarán kezdtem el az Altalapnál önkénteskedni, mert fontosnak tartottam, hogy a társadalom perifériájára sodródott emberek is kapjanak segítséget – ha mástól nem akkor legalább a civilektől, alapítványoktól. Emellett izgalmasnak tartottam azt, hogy betekintést nyerhetek az intravénás szerhasználók szubkultúrájába, egy relatíve védett pozícióból.
Az ártalomcsökkentés iránt kettős érzéseim vannak, mert részben nagyon fontosnak tartom hogy kezeljük a meglévő társadalmi problémákat, viszont gyakran szélmalom-harcnak érzem a feladatunkat, mert a probléma a kezeléstől függetlenül még továbbra is fenn áll és generálódik magától, mi csak igyekszünk kevésbé fájdalmassá tenni.
Remélem a jövőben az ártalomcsökkentés és a megelőzés egymás segítve fogják előre vinni a társadalmunkat.

Rólunk mondták

Szabó Angi_Humanrobot_partner és támogató
„Bemennek a sűrűjébe és megfogják azt a végét a munkának, amire csak kevesen vállalkoznak. Nem annak segítenek, aki szimpatikus és szerintük megérdemli; hanem akinek szüksége van rá. Nekünk meg sok ilyen arcra lenne szükségünk.”

Csuvik Gábor, önkéntes munkatárs
1.) Nekem az Altalap szalmaszál, ami a legrászorultabbakat sem engedi el, annak ellenére, hogy róluk már a rendszer lemondott.
2.) Nekem az Altalap fityisz a szemellenzős kormányzásnak.

K.Zs. – Támogató
Számomra az Altalap támogatása azt jelenti: olyan embereknek adok esélyt a túlélésre és az egészségesebb életre, akik ma a társadalom peremén élnek.
Fontos érték számomra az előítélet-mentesség, és az ítélkezés nélküli segítségnyújtás. Ma mindenki, aki segítséget akar nyújtani, az egyúttal meg is akarja változtatni azt, akinek segítséget nyújt.
Az Altalap leszámol ezzel a paradigmával, és attól függetlenül segít a rászorulókon, hogy azok változtatnak-e a viselkedésükön… És ezzel hidakat épít az emberek között, miközben gátat vet a betegségek terjedésének.
Az Altalap azt is jelenti számomra: szembe kell néznünk saját tökéletlenségünkkel, és le kell számolnunk azzal a mai felfogással, hogy: „Ha a homokba dugjuk a fejünket, ha mi nem látjuk a problémát, akkor az nem is létezik”.
Az Altalap és Virág munkássága szembenézés az élet rejtett oldalaival. Virág kimagasló szakmai tudása, embersége, őszintesége és ügybuzgalma (is többek között) a garancia arra, hogy az Altalap hosszú távon is képes lesz ellátni azt a fajta feladatot, amelyet zászlajára tűzött.
Támogasd Te is az Altalap munkáját!”

Ternyik Bálint_önkéntes munkatárs
Az Altalap lehetőséget biztosít arra, hogy személyesen segítsek egy, a társadalom perifériájára sodródott csoportba. És betekintést enged egy, az enyémtől nagyon eltérő életvitelbe.

Eszti_önkéntes munkatárs
Értéket, elhivatottságot, elköteleződést, akaraterőt, kihívást, összetartást, bizalmat. Egy Csapatot nagy Cs-vel.

Kovács Norbert_önkéntes munkatárs
“Számomra kiemelkedő az Altalap missziója”

Zelovich Lilla önkéntes munkatárs
Altalap: 
Kivitt az utcára, és természetes folyásában mutatott meg egy olyan valóságot, amiről csak távolról, másod-harmadkézből kaptam tájékoztatást. Olyan emberekkel ismertetett meg, akik érték-semlegesen, érzékenyen és naivitás nélkül végezték a munkájukat, aminek hasznosságát a kívülálló közönség általában meg is kérdőjelezi. Az Altalapnál láttam meg azt,mit jelenthet az elhivatottság a humánus értékek mellett, és mennyi áldozatot hoznak a saját kényelmük rovására azok a szakemberek, akik nem akarják magára hagyni a társadalmilag leszakadó rétegeket. Az Altalapnál a kulisszák mögé tekinthettem, és egy árnyaltabb világképet kaptam.

Jenei_szilveszter_designmunkatárs
Nekem az Altalap:
– egy új kommunikációs formát jelent, ami személyes kapcsolatot tud teremteni azokkal, akiknek ez nem mindig adatik meg.
– racionális és mégis emberközpontú megközelítést jelent.
– egy újszerű, innovatív felvetés olyan konfliktusokra, amik sokunkat érintik, mégsem merünk párbeszédet folytatni róla.
– egy olyan közeg, ahol az emberek jófejek, segítőkészek és nyitottak az emberekre.
Szóval : Az altalap egy olyan szemléletet képvisel, amit fontosnak tartok elsajátítani és gyakorolni az élet minden területén.

Demet_önkéntes munkatárs
Az altalap számomra a buborékomban létező izoláció elkerülését jelenti; az elején nagyon tartottam attól, hogy érzelmileg nehezen fogom tudni elviselni a mélységes reménytelenséggel való szembesülést, de igazából minden utcai munka után reménnyel és szinte harcos szellemmel megyek haza. Azt hiszem harciasság jellemzi számomra leginkább magát az alapítványt, hogy mindennek ellenére itt van és remélem marad is.

 

Tagságok

AIDS Action Europe
MADÁSZSZ
Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete
Szia Maci!
Nyitottak vagyunk!

 

Alapítók és vezető tisztségviselők

Gondi János

Magyar Drog-prevenciós és
Ártalomcsökkentő Szervezetek Szövetsége
(MADÁSZSZ), alapító

Dr. Szemelyácz János

Baranya Megyei Önkormányzat
Közegészségügyi, Narkoman Fiatalokat
Gyógyító Foglalkoztató Közalapítvány (INDIT
Közalapítvány), alapító

Csabai Gábor

felügyelőbizottság elnöke

Dr. Felvinczi Katalin


felügyelőbizottsági tag

Kováts Virág

kuratórium elnöke

Müllner Dóra

kuratóriumi tag

Paksi Borbála

kuratóriumi tag

Sárosi Péter

felügyelőbizottsági tag

 

Korábbi munkatársak

Barna Emília
Beke Balázs
Csák Róbert
Cserepes Milka
Gáncsos Andrea
Katona Noémi
Kovács Orsi
Kovács Sándor Kálmán
Márkus Zoltán
Molnár Bátor
Mrázik Loretta
Ódor Eszter
Poros Tamás Gábor
Sipos Zoltán
Székely Bálint
Tóth Csaba – Qcu
Váczi Zoltán – Maci
Zelovich Lilla