Hello, itt tudod igénybe venni az Altalap online konzultációs szolgáltatását.
Garantáljuk az anonimitást, előítéletmentességet, értéksemlegességet, ítélkezésmentes szemléletet és a tényalapú információk átadását Tovább az online konzultációra

altalap_tény_tudás

Tudástár

Helyzetkép – 2015. december

A EGT/Norvég Civil Támogatási Alap által támogatott projektünk egyik terméke. Amely a 2015. júniusa és novembere között Budapesten, Miskolcon, Szegeden és Pécsett intravénás szerhasználók és/vagy szexmunkások körében végzett HIV, Szifilisz és Hepatitisz C tesztek eredményeinek, illetve a tesztekhez tartozó rizikóviselkedéseket feltáró kérdőívek adatainak elemzése.
Klikk ide


Adatelemzés – 2016. május

Az Altalap HIV Programban 2015 december és 2016 áprilisa között elvégzett gyorstesztek és a hozzájuk tartozó rizikóviselkedésekre irányuló kérdőívek elemzése. A célcsoportok az intravénás szerhasználók, és/vagy szexmunkások, és/vagy MSM-ek tagjai voltak.
Klikk ide


Útikalauz – HIV és más STD betegségek teszteléséhez és tanácsadáshoz – 2016. április

A EGT/Norvég Civil Támogatási Alap által támogatott Altalap HIV Program-unk eredménye ez a módszertani útmutató, amely hasznos érdekes és praktikus infromációkkal szolgál szakembereknek, leendő szakembereknek és laikusoknak egyaránt
Klikk ide


Járj szűrésre! – 2016. május

A tesztelés és tanácsadás fontosságát hangsúlyozó, rövid, figyelemfelhívó oktatófilmünk, amelyet szintén a Norvég Civil Támogatási Alap finanszírozott.


Forró a vérem – HIV és HCV szűrés intravénás szerhasználók körében – 2016. június

Az Altalap HIV Programban résztvevő szervezetek és klienseik bemutatkozása ez a kampányfilm, amely a többségi társadalom érzékenyítésére, információnyújtásra és nyoműsgyakrlásra egyaránt alkalmas.


Tanácsadói útmutató – 2016. június

Az American House Foundation támogatásából megvalósított „Egészségnevelő program mélyszegénységben élő nők számára” című projekt belső használatra készült szakmai anyaga.
Klikk ide